Ariston szervizt keres?


Ariston szervizhálózatunkban megtalálja az Ön lakhelyéhez legközelebb lévőt.

A térkép jobb felső sarkába kattintva - új fülön - elérhetővé válik a cím szerinti keresés is. Tisztelt Szervizpartnerünk!

 

2018 október 8-tól fog működni az új Athos szoftverünk, melyet a garanciális javítások elszámolására fejlesztettünk.

Az új Athos felület linkjét, valamint az Önök új Felhasználónevét és belépő jelszavát hamarosan küldjük.

 

A METISOFT programot a mai nappal lekapcsoljuk. Kérjük, hogy a METISOFT felületen új munkalapokat már NE vigyenek fel, NE rögzítsenek se beüzemelést, sem pedig javítást.

 

A Metisoft felület korábbi lekapcsolására azért van szükség, hogy időt adjunk a programozóknak a teljes Metisoft adatbázis (2003-2018) átmásolására az új Athos rendszerébe. Ez a következő héten fog megtörténni.

Az új Athos rendszer beindítását követően minden korábban (Metisoftban) regisztrált végfelhasználójukat és beüzemelt vagy javított készüléküket látniuk kell tudni az új rendszerben.

 

Október 8-tól olyan oktatásokat fogunk tartani (minden délelőtt és délután), ahová laptoppal/tablettel várjuk a résztvevőket, valamint valós javítási és beüzemelési munkalapokkal, hogy élőben lehessen gyakorolni az adatfelvitelt, a jóváhagyást és a számlázási előkészületeket.

Az október 8-a utáni oktatások jelentkezési linkjeit hamarosan küldjük emailben.

 

Az új Athos rendszerhez készül egy magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, amit szintén hamarosan küldünk.

 

Reméljük az új adminisztrációs rendszer beváltja a hozzá fűzött reményeinket és könnyebbé teszi az adatfelvitelt és azok feldolgozását mindenki számára.

 

Kérdéseikkel, illetve problémáikkal forduljon ügyfélszolgáltunkhoz.
Tagja az Ariston partner hálózatának?


A tartalom nagy része szervizes partnereinknek és tervező kollégáinknak készült, nekik érdemes regisztrálni a honlapon, hogy az összes fontos tartalmat beállíthassuk nekik. A tartalmat nem termékenként, hanem a feltöltött dokumentumok fajtája alapján csoportosítjuk, valamint jelöljük, hogy új, vagy korábban forgalmazott termékre vonatkozik a dokumentum. Reméljük minden hasznos információt megtalálnak az eredményes munkához, ha gondjuk van
keressenek minket bizalommal!My Ariston Program!

Az Ariston Bónusz Program megújult, és My Ariston néven folytatódik tovább. 
A programot azért hívtuk életre, hogy ösztönözzük és jutalmazzuk a minőségi termékek mellett elkötelezett kazán, gáz- és fűtésszerelőket. Programunkban negyedik éve jutalmazzuk a márka mellett
elkötelezett kazánszerelőket.

A My Ariston Program egész évben, szünet nélkül zajlik, így feltöltéseivel folyamatosan gyűjtheti a pontokat, melynek megfelelően My Ariston kártyáján garantált utalvány összegeket szerezhet.
Regisztráljon most a myariston.hu weboldalon és gyűjtse pontjait!

 

Jelentkezne szervizes csapatunkba?


Szervizhálózatunk országos lefedettséggel rendelkezik, amelybe 2013 első negyedévében sajnos nem lehet jelentkezni, megértésüket köszönjük.

Kivételt képez ez alól a használati melegvíz hőszivattyúk szervizelése, ezt a hálózatot ugyanis bővíteni szeretnénk. Ehhez a tevékenységhez az érvényben lévő 
310/2008. (XII. 20.) Korm. rendelet értelmében FG-II képesítéssel rendelkező szakembereket keresünk. Várjuk e-mailben elküldött jelentkezését és szakmai önéletrajzát.


Váradi Tamás
Műszaki vezető